11
sep
'19
Tijdloze Tsjechov van ZEEPaanZEE in première, kaartverkoop is begonnen.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Tijdloze Tsjechov van ZEEPaanZEE in première, kaartverkoop is begonnen.

Afgelopen zondag vond de kick-off plaats van het theaterproject Tsjechov@sea. ZEEPaanZEE brengt onder artistieke leiding van Martine Zeeman een theatervoorstelling die u niet wilt missen! Een avondvullend Tsjechov programma met een drietal eenakters in de klassieke setting van Grand Hotel Huis ter Duin...

De Dame met het Hondje, De Beer en Het Aanzoek vormen een tragikomisch drieluik, waarin het menselijk onvermogen op humoristische wijze wordt verbeeld en bezongen binnen een setting die de tijdgeest van Anton Tsjechov vat en waarin thema’s van toen onveranderd blijken te spelen in het heden! in een mini-college werd verteld over de achtergronden van de drie verhalen, over de taal van Tsjechov en werd alvast kennisgemaakt met enkele Russische en Nederlandse acteurs, die rollen in de voorstelling spelen.

Deze theatervoorstelling vindt plaats van donderdag 24 oktober tot en met zondag 27 oktober 2019, aanvang 20.00 uur. Matinee voorstelling zaterdag 26 oktober om 14.00u in Grand Hotel Huis ter Duin.

Via de website van ZEEPaanZEE kunt u kaarten bestellen.

Foto's: Richard van Egmond.