Datum: 18-01-2020 - 21:17
11
sep
'19
Geslaagd NK Camping Jeu de Boules toernooi met opbrengst voor kindertehuis in Roemenië.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Geslaagd NK Camping Jeu de Boules toernooi met opbrengst voor kindertehuis in Roemenië.

Afgelopen weekend heeft op het terrein van Fluks korfbal/MSV handbal een gezellig toernooi plaatsgevonden: het NK Camping Jeu de Boules. Het toernooi werd georganiseerd door Inge Hoogeveen en Elske Hoogeveen met als doel geld op te halen voor een kindertehuis in Roemenië. Het was een fantastisch gezellige middag...

Een gezellige boule, dat was het zeker op het eerste Noordwijkse Kampioenschap Camping Jeu de Boules! Dit toernooi was geheel in Franse campingstijl: caravan, badjassen, sokken in slippers, campingstoelen en franse alpino petjes. Maar liefst twintig teams waren aanwezig en alhoewel het toernooi vooral om de lol te doen was, werd er bij door sommige teams ook zeer strakke ballen gegooid. Na een zinderend finale ging de beker naar de mannen van Team SJC5.

Mooie bijkomstigheid is dat het inschrijfgeld naar een kindertehuis in Roemenië gaat. Het bedrag wat is opgehaald wordt later bekend gemaakt.

Door de positieve reacties van zowel de spelers als alle support die op het toernooi aanwezig was, is het al zo goed als zeker dat er volgend jaar een vervolg komt. Dus begin vast met trainen en hou de facebook pagina van NK Camping Jeu de Boules in de gaten!

Foto's: van de organisatie.