Datum: 27-01-2020 - 22:29
07
sep
'19
Opening vernieuwd Troephuis Scouting Norvicus en tewaterlating nieuwe motorboot (foto's + filmpje).
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Opening vernieuwd Troephuis Scouting Norvicus en tewaterlating nieuwe motorboot (foto's + filmpje).

Op zaterdag 7 september werd om 15.00 uur het vernieuwde Troephuis van Scouting Norvicus geopend door wethouder Salman. Het oude gebouw was aan vernieuwing en verduurzaming toe. Tijdens de middag bedankte Norvicus iedereen die heeft meegewerkt. Veel leden en belangstellenden waren aanwezig bij de opening...

Het Troephuis van Norvicus wordt iedere zaterdag intensief gebruikt door alle kinderen en leiding. De toiletten, douches, gevels en keuken waren aan vernieuwing toe. Na het werven van fondsen, het lopen van acties en de verkoop van loten heeft Norvicus uiteindelijk een budget bereikt om de renovatie waar te maken. Leden en andere partijen hebben hard gewerkt om alles te realiseren.

Naast de opening werd ook de nieuwe motorboot van de Junioren Wacht te water gelaten en gedoopt. Klik hier voor het filmpje gemaakt door Angelique van der Zalm. Haar zoon Sjoerd had de eer om de boot te water te laten en te dopen.

Scouting Norvicus is de waterscouting van Noordwijk. Het Troephuis staat op Van Berckelweg 52 (naast het Beukterrein) en het wachtschip de MS Norvicus ligt op de Kaag.

Iedere zaterdag staat enthousiaste leiding klaar om op pad te gaan of het water op met de jeugdleden. 

Er is momenteel plaats voor kinderen van 6-8 jaar om lid te worden. Meer informatie? Kijk op de website van Norvicus.