26
aug
'19
Agenda Palliam: Breek-de-Week met zomerverhalen delen en wandelmeditatie langs de zee.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Agenda Palliam: Breek-de-Week met zomerverhalen delen en wandelmeditatie langs de zee.

Op woensdag 4 september gaan bij Palliam de wekelijkse Breek-de-Week bijeenkomsten weer van start. Het onderwerp is dit keer ‘zomerverhalen delen’. De zomer staat voor zon, ontspanning, reizen of thuisblijven. Het is over het algemeen een inspiratiebron voor mooie, herkenbare en soms grappige verhalen...

Gespreksleider Elise Simonis zal van 10.15 tot 11.30 uur de bezoekers vragen om hun zomerverhaal te delen. Breek-de-Week is een wekelijkse ontmoeting met mensen uit de regio die je normaal niet zo snel zou spreken. Er ontstaan geregeld interessante gesprekken in een sfeer van openheid. Je bent van harte welkom op de Nieuwe Zeeweg 75 in Noordwijk. Ook voor gewoon een kop koffie of thee.

Op maandag 2 september gaat Nel Hogervorst een nieuw labyrint langs zee wandelen. Het is een prettige combinatie van bewegen en meditatie. Elke stap zet je bewust en tijdens het wandelen daag je jezelf uit je te focussen op de stappen die je neemt. Je loopt in een veilige, getekende ruimte waarbinnen je alles kunt laten voor wat het is. Je zult ervaren dat er in het leven geen bestemming is. Elke stap die je zet is een bestemming.

Door geconcentreerd te wandelen, vind je balans tussen lichaam en geest. Dat maakt dat je kunt ontspannen, kunt concentreren en kunt mediteren. Het labyrint helpt je om los te laten wat weg kan en er ontstaat ruimte om je grenzen te verleggen. De start is om 13.30 uur met een kop koffie of thee bij restaurant De Duinrand, Duindamseweg 17 in Noordwijk. Inschrijven kan via website van Palliam.

Deelnemen kost € 10,- (incl. twee consumpties).