Datum: 28-02-2020 - 18:10
21
aug
'19
Je kunt nu stemmen op de Gouden Televizier-Ring Verkiezing van 2019! 'Stem Chateau Meiland'.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Je kunt nu stemmen op de Gouden Televizier-Ring Verkiezing van 2019! 'Stem Chateau Meiland'.

Ruim twaalf jaar geleden ging de markante Martien Meiland het buitenlandse avontuur, geheel op eigen wijze, al eens aan met zijn vrouw Erica en hun twee dochters. Heel Nederland kon op TV zien hoe ze een prachtig kasteel in Midden-Frankrijk om wisten te toveren tot een chambres d’hôtes. Het werd een succes, maar na twee jaar eindigde het avontuur toen Erica de heimwee niet meer kon verdragen...

Het bloed kruipt echter waar het niet gaan kan en dit jaar probeerde de familie Meiland het opnieuw. U heeft in de afgelopen negen afleveringen van de eerste serie kunnen zien hoe zij wederom hun huis en haard achter hebben gelaten voor een nieuw Frans avontuur op een manier zoals alleen ‘de Meilandjes’ dat kunnen.

Martien, zijn vrouw Erica en de rest zijn een enorme hit sinds Chateau Meiland op televisie is. Vandaar dat SBS haast heeft gemaakt met een tweede reeks van de serie waarin de Meilandjes hun Franse kasteel verbouwen. Chateau Marrillaux is inmiddels helemaal af en de komende anderhalf jaar volgeboekt. Eind augustus start het tweede seizoen op SBS6.

Je kunt nu stemmen op de Gouden Televizier-Ring Verkiezing 2019. De stembus voor de Gouden Televizier-Ring Verkiezing open is! Iedereen mag weer stemmen. Dus wacht niet langer en steun jouw favoriet. 

Jullie (en wij ook) hebben er maandenlang naar uitgekeken en nu gaat het weer los. De nominatieronde voor de Gouden Televizier-Ring! Uit deze ronde komen de drie genomineerde programma’s die op 9 oktober om de felbegeerde 54e Gouden Televizier-Ring zullen strijden. Maar die drie programma’s moeten nog wel gekozen worden. Dat mogen jullie de komende vier weken doen op televizier.nl/ring

Het afgelopen jaar koos tv-kijkend Nederland in vier kwalificatierondes 20 tv-programma’s. De redactie van Televizier deed daar nog eens 5 programma’s bij, zodat de volledige lijst uit 25 titels bestaat:

All together now (RTL 4)

Beau en de veteranen (RTL 4)

Beste zangers (AVROTROS)

Beter laat dan nooit (RTL 4)

BinnensteBuiten (KRO-NCRV)

Blauw bloed (EO)

Chateau Meiland (SBS6)

De luizenmoeder (AVROTROS)

De slimste mens (KRO-NCRV)

Ellie op patrouille (AVROTROS)

Even tot hier (BNNVARA)

Expeditie Robinson (RTL 5)

Frans Bauer in China (AVROTROS)

Heel Holland bakt (Omroep MAX)

Helden van het Máxima (AVROTROS)

Het Rotterdam project (RTL4)

Ik weet wie je bent (KRO-NCRV)

Jinek (KRO-NCRV)

Klem (BNNVARA)

Oogappels (BNNVARA)

Paleis voor een prikkie (SBS6)

Project Rembrandt (NTR)

Rail away (EO)

Urk! (SBS 6)

Vroege vogels (BNNVARA)

Breng nu je stem uit! Klik hier.

Televizier-Sterren

Naast de Gouden Televizier-Ring kan er ook worden gestemd op de Televizier-Sterren voor de beste presentator en presentatrice, de beste acteur of actrice, het talent van het jaar, digital impact en – voor het eerst – de beste online- videoserie. De Televizier-Ster voor het beste jeugdprogramma, voorheen de Gouden Stuiver, heeft een eigen stemprocedure via televizier.nl/jeugd.

Spanningsbogen

Kunstenares Anneke Schat ontwerpt en maakt al meer dan veertig jaar een nieuwe Gouden Televizier-Ring. Die van 2019 is wederom een prachtexemplaar en draagt de titel 'spanningsbogen'.