Datum: 17-02-2020 - 13:55
07
jul
'19
Rommelige start bij de 4e StarBalm Strandloop.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Rommelige start bij de 4e StarBalm Strandloop.

De StarBalm Strandloop van donderdag begon rommelig. Er werd afgeteld voor de start, maar dat werd verkeerd begrepen. Dus ging een deel van de lopers vóór het startschot, verzorgd door Dick van Tintelen van StarBalm, van start. Dat mocht de pret niet drukken...

Met 355 klassement lopers en ruim 100 losse lopers was het weer een mooie massa die bij de 4e loop enthousiast de uitdaging van het strand aanging. Voor de start werd de overleden vrijwilliger Jan van den Berg herdacht. Als recreanten lid van Novo hielp hij al sinds het begin van de eeuw mee als vrijwilliger en heeft zich in de strandloopcommissie met grote inzet bezig gehouden met de materialen en het werven van vrijwilligers.

De nieuwe speaker, Nick Duindam, was uitstekend in het aanmoedigen, hij kon als tweede debutant Cock Jue goed evenaren. De sponsor voor deze avond was Hoogervorst Electrotechniek die had gezorgd voor een banaan voor iedereen die de finish over ging. De goede omstandigheden en het mooie strand leverde opnieuw mooie tijden op.