Datum: 19-09-2021 - 18:58
29
jun
'19
Fluks Beachkorfbal Toernooi 2019 van start gegaan.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Fluks Beachkorfbal Toernooi 2019 van start gegaan.

Het jaarlijks Fluks Beachkorfbal Toernooi is vanmorgen van start gegaan. Om half 11 opende wethouder Roberto ter Hark het toernooi. Maar liefst 56 teams uit heel Nederland hebben zich ingeschreven om deel te nemen aan dit evenement...

Korfballen op het strand is heel anders dan spelers gewend zijn, het zand is mul dus dat maakt het allemaal best wel zwaar. Er wordt gespeeld in 1 vak, met 4 tegen 4. Dit staat garant voor een lekker snel spel met veel actie. Er is een wedstrijdelement maar het gaat toch vooral om de gezelligheid en het samen sporten. Groot voordeel is natuurlijk ook vandaag dat de spelers met het prachtige weer kunnen afkoelen in de zee. 

Het toernooi duurt vandaag tot 17.00 uur op het strand van Noordwijk naast Coele Costa.

Vanavond na het toernooi verhuizen alle deelnemers naar het Fluks terrein om lekker te snacken. Aansluitend vindt er nog een feestavond plaats met als thema 'Oktoberfest'. Voor wie dan nog niet naar huis wil is er de mogelijkheid om te blijven slapen. Op het terrein kunnen deelnemers hun eigen tent opzetten, waarna morgenochtend als afsluiter nog een heerlijk ontbijt volgt.

Klik hier voor het openingsfilmpje van wethouder Roberto ter Hark.

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.