Datum: 21-10-2021 - 05:12
20
jun
'19
Agenda Palliam: Opening zomertentoonstelling 'Verleg die Grens'.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Agenda Palliam: Opening zomertentoonstelling 'Verleg die Grens'.

Op zaterdag 29 juni opent Anita van Klaveren, cultuurmakelaar van de gemeente Noordwijk, om 19.00 uur de zomertentoonstelling ‘Verleg die Grens!‘ in de Maria ter Zee kerk. Het is een uitdagend onderwerp, waar jong en oud uit Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk zich op hebben uitgeleefd. Zowel beginners als professionele kunstenaars...

Deze tentoonstelling past naadloos binnen het jaarthema ‘Cultuur Verbindt’ van de nieuwe gemeente Noordwijk. Het samen schilderen is een creatief proces dat ervoor zorgt dat gesprekken op gang komen en bewoners van de verschillende dorpen zich meer verbonden gaan voelen.

De samenstellers Piet van der Ploeg en Marije Groenewoud hebben voor deze tentoonstelling een serie van zo’n 300 kunstwerken verzameld. Deze hebben zowel buiten in de Duintuin, als binnen in de expositieruimte een plek gekregen.

De tentoonstelling is op werkdagen te bekijken van 9.30 tot 11.30 uur en in het weekend van 13.00 tot 16.30 uur. De Maria ter Zee kerk ligt aan Nieuwe Zeeweg 73 in Noordwijk

Voor meer informatie over deze -en andere- bijeenkomsten: Tiny van Westerop, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 12 08 34 23.

Zie voor het volledige programma de website van Palliam.

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.