Datum: 26-02-2020 - 23:24
17
jun
'19
KunstKlank: Moeder & Zoon en Wethouder & Kunstenaar in 'Alles is bedacht'.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

KunstKlank: Moeder & Zoon en Wethouder & Kunstenaar in 'Alles is bedacht'.

Van 17 tot 27 juli is de KunstKlank muziektheaterproductie ALLES IS BEDACHT te zien en te horen op het strand van Noordwijk in het Bamboe Theater. Het is een voorstelling over de transitie van een jongen én de fusie van de drie kerndorpen Noordwijk. Een kleurrijk pleidooi voor het in conditie houden van onze verbeeldingskracht, geschreven en geregisseerd door de in Noordwijk opgegroeide actrice/theatermaker Ilke Paddenburg...

De zoon wordt vertolkt door Joep Paddenburg, vorig jaar afgestudeerd aan de Toneelschool Arnhem. Onlangs speelde hij in de productie Het Hout van het Internationaal Theater Amsterdam.

Michael Muller speelt de jongen. Michael acteerde in films en theaterproducties met Maria Kraakman, Marcus Azzini en Milan Suring.

De moederrol wordt gespeeld door Marisa Van Eyle, een bekend Nederlands toneel-, televisie- en filmactrice. Zij was te zien in de familie Avenier van Maria Goos, bij Orkater, in Soldaat van Oranje en in talloze films als Abeltje, Zwartboek, Alles is liefde.

Eva van Gessel is de wethouder van cultuur. Eva studeerde af aan de ArtEZ Hogeschool, speelde bij Oostpool, Festival de Parade en won in 2013 de Kemna Award voor meest veelbelovende actrice.

De kunstenaar is de rol van Michiel Nooter. Het publiek kent hem van Gooische Vrouwen, de film Alles is liefde en Klokhuis.

Muziek speelt een belangrijke rol in de voorstelling, muziek die beweegt tussen pop, elektronica en new wave o.l.v. Reinier van Harten REINDIER.

Meer informatie en tickets (€ 29,50/€ 17,50 jongeren) zijn verkrijgbaar via de website van KunstKlank.