Datum: 20-09-2021 - 04:22
14
jun
'19
Oude gemeente Noordwijk sluit laatste jaarrekening (2018) af met een tekort van € 344.735,-.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Oude gemeente Noordwijk sluit laatste jaarrekening (2018) af met een tekort van € 344.735,-.

De jaarstukken 2018 van de oude gemeenten Noordwijker en Noordwijkerhout zijn ter inzage gelegd en zullen behandeld gaan worden in de gemeenteraadsvergadering van 25 juni 2019. Met de jaarstukken wordt verantwoording afgelegd over de uitvoering van de begroting. Het bestaat uit een jaarverslag en jaarrekening. Het jaarverslag omvat de realisatie van het voorgenomen beleid....

De jaarrekening betreft wat het heeft gekost. U kunt de volledige jaarstukken van 2018 hier op BON lezen, klik hier voor oude gemeente Noordwijk en klik hier voor de oude gemeente Noordwijkerhout. De jaarstukken liggen ook ter inzage bij de balie van het gemeentehuis in Noordwijk, Voorstraat 42 en bij de bibliotheek in Noordwijkerhout.

Lees hieronder voor een samenvatting met de plussen en minnen van de jaarstukken 2018 van de oude gemeente Noordwijk, waarbij de laatste jaarrekening wordt afgesloten met een nadelig saldo van € 344.735,- 

Aan gemeenteraad wordt gevraagd in te stemmen met het onttrekken van € 344.735,-  aan de algemene reserve ter dekking van het negatieve rekeningresultaat 2018. Klik hier voor de resultaten van de oude gemeente Noordwijkerhout.

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.