Datum: 20-09-2021 - 04:12
12
jun
'19
Agenda Palliam: Stille Vakantie Retraite in Palliam huis.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Agenda Palliam: Stille Vakantie Retraite in Palliam huis.

Heb je behoefte om je weer helemaal op te laden? In het weekend van 5 t/m 7 juli is er bij Palliam een Stille Vakantie Retraite. Het accent van deze retraite ligt op spirituele verdieping. De Belgische Ria Weyens (o.a. oprichtster Minnehof in Brugge) begeleidt daarin een uitgebalanceerd programma met meditatie, contemplatieve levenskunst en oefeningen in bezinnen....

Helemaal niet ingewikkeld of zwaar, maar juist open en toegankelijk voor iedereen. Het maakt niet uit hoe ver je bent in je persoonlijke ontwikkeling of spirituele pad. Er is altijd ruimte voor een volgende stap. Ook is er voldoende tijd om te schrijven, te tekenen of te genieten van strand en duinen.

In het Palliam-huis aan de Nieuwe Zeeweg 75 in Noordwijk kan je innerlijk tot rust komen en volop genieten. Je bent van harte welkom! Het weekend begint op vrijdag om 16.00 uur en eindigt op zondag na de lunch. De bijdrage is € 239,- (incl. programma, maaltijden en overnachtingen).

Informatie & inschrijven: https://www.palliam.nl/programma/stille-vakantie-retraite

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.