×

Opmerking

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/11522
07
jun
'19
Nieuwe zoektochten naar vermiste Anja Schaap uit Katwijk levert niets op.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Nieuwe zoektochten naar vermiste Anja Schaap uit Katwijk levert niets op.

Samen met zo’n 60 vrijwilligers van het Veteranen Search Team, de KNRM, Staatsbosbeheer en vanuit de lucht door de Kustwacht is er opnieuw gezocht naar de vermiste Anja Schaap...

Dit keer werd er gezocht in het gebied bij de Buitenwatering en de Noord Duinen. Helaas leverde de zoektocht niets op.  De hele dag is het duingebied tussen Katwijk en Noordwijk uitgekamd. Er is een heel groot gebied afgezocht maar helaas zonder resultaat. Ook de zoektocht woensdag in de Binnenwatering in Katwijk heeft niets opgeleverd. De zoektocht van vandaag moet gezien worden als een vervolg op de zoektocht van woensdag.

De zoektocht van woensdag was naar aanleiding van de informatie dat Anja een week eerder mogelijk voor het laatst gezien was in de buurt van de Kanaaldijk, ' s morgens vroeg. Zij is eerder die nacht rond 1 uur lopend vertrokken uit café In Den Blauwen Bock in het centrum van Katwijk. Sindsdien ontbreekt van haar ieder spoor. Haar handtas is wel gevonden, in een sloot in de buurt van de Melkweg.

Tot op heden is volstrekt onduidelijk wat er die nacht met Anja Schaap is gebeurd. Een publieke zoektocht, georganiseerd door familie, is op aandringen van de politie afgeblazen om te voorkomen dat mogelijk sporen gewist worden. Heeft u nog tips? Bel de politie op nummer 0900-8844.

{gallery}11522{/gallery}