Datum: 27-09-2021 - 07:04
07
jun
'19
Samenwerking Taxi Jonker met Taxi Brouwer.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Samenwerking Taxi Jonker met Taxi Brouwer.

Taxi Jonker en Taxi Brouwer maken vandaag bekend een samenwerking te zijn aangegaan waarin de taxionderneming van Jonker onderdeel zal gaan uitmaken van Taxi Brouwer...

Taxi Jonker en Taxi Brouwer staan beiden voor hoog kwaliteit(s) taxi vervoer in de regio Katwijk, Noordwijk, Leiden en de bollenstreek en zullen vanaf 15 juni a.s. vanuit de vestiging en onder de volledige regie van Taxi Brouwer opereren.

John en Joke Brouwer : We kijken er naar uit om intensief samen te werken met Taxi Jonker! Met vertrouwen zien wij de toekomst tegemoet met alle dynamische ontwikkelingen in onze branche! Door samen te werken kunnen wij onze klanten van een nog betere service voorzien.

Dick en Suzan Jonker: Wij hebben er alle vertrouwen in dat de kwaliteit van het taxi vervoer gewaarborgd is door deze samenvoeging, en hebben het volledige vertrouwen in het management van Brouwer.

Jonker Travel bv is geen onderdeel van deze transactie en zal zelfstandig verder groeien en ontwikkelen als luxe touringcarbedrijf onder de bezielende leiding van Dick en Suzan Jonker. 

Jonker Travel: Jonker Travel is gespecialiseerd in het verzorgen van hoogwaardig Touringcarvervoer en heeft een trouwe klantenkring opgebouwd in de laatste 60 jaar.

Over Brouwer Company Brouwer is al meer dan 95 jaar gespecialiseerd in kwalitatief en betrouwbaar personenvervoer! Naast taxivervoer bestaat deze onderneming uit verschillende bedrijfsonderdelen:

➢ Brouwer Tours - Touringcarvervoer

➢ Brouwer Travel - Dagtochten en Meerdaagse Reizenprogramma

➢ Brouwer Exclusive - Exclusief vervoer

➢ Brouwer Academy - Rijopleiding

Met uitbreiding van deze activiteiten, kunnen wij onze klanten nog beter van dienst zijn!

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.