Datum: 19-09-2021 - 19:30
25
me
'19
KunstKlank: Noordwijkse vrijwilligers worden geprikkeld.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

KunstKlank: Noordwijkse vrijwilligers worden geprikkeld.

Aan KunstKlank zijn meer dan 200 vrijwilligers verbonden, die allen met hun eigen inbreng KunstKlank versterken. Vrijwilligers die het hele jaar verbonden zijn aan KunstKlank en degenen die tijdens piekmomenten rondom de producties meewerken, als theaterbouwer, gastvrouw, techneut, kok, chauffeur. Zonder vrijwilligers zou er geen bamboe theater deze zomer op het strand staan en geen KunstKlankproductie...

Voor al die vrijwilligers én nieuwe vrijwilligers organiseert KunstKlank ism Stichting Calorama dinsdagavond 4 juni 19.30 uur een avond over gastvrijheid, duurzaamheid, veiligheid en de zomerproductie ALLES IS BEDACHT. Te gast is Grardie Akkerhuis van LEBKOV & Sons. Hij vertelt alles over het merk LEBKOV en het belang van een merk. Daarnaast laat Geke van Piekeren zien wat goed gastheer/vrouwschap betekent. Artistiek leider van KunstKlank, Herma van Piekeren belicht het zomerproject ALLES IS BEDACHT en de rol van de vrijwilligers hierin.

Alle KunstKlankvrijwilligers en iedereen die geïnteresseerd is om als vrijwilliger zijn of haar handen uit de mouwen te steken zijn van harte welkom. Aanmelden en informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dinsdagavond 4 juni 2019, 19.30 uur. Vrijwilligers worden persoonlijk bericht over de locatie.

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.