Datum: 19-09-2021 - 19:58
23
me
'19
Protestantse Gemeente Noordwijk: ‘De Kerk B(l)oeit’ op 8 en 9 juni 2019.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Protestantse Gemeente Noordwijk: ‘De Kerk B(l)oeit’ op 8 en 9 juni 2019.

Ook dit jaar staan tijdens de Markt onder de Linden de deuren van de Oude Jeroenskerk weer wagenwijd open om alle Noordwijkers en bezoekers van de markt te verwelkomen. De Protestantse Gemeente Noordwijk organiseert op 8 en 9 juni ‘De Kerk B(l)oeit’. Een divers programma is doorlopend en voor een ieder toegankelijk. Ook de kerktuin met heemplanten en klaprozenveld is altijd al een publiekstrekker tijdens deze dagen....

Een mooi en gevarieerd programma is samengesteld, en tijdens openingstijden zal ieder uur een optreden verzorgd worden door o.a. Jaco van Leeuwen, Gert Binnendijk, Blazersgroep Crescendo, diverse koren en vele anderen.

Dit jaar is er een prachtige kunstexpositie met werken van Arie Plug, Gonny Wagner, Lonny van Rijn, Mark de Jong en Rian Verbeek.

In een brocante sfeer is het in de kerktuin of in het koor van de Oude Jeroenskerk goed vertoeven. Even bijkomen van de ‘Markt onder de Linden’ in een heus ‘Kerkcafé’. Hier wordt koffie en thee geschonken en is er wat lekkers te koop.

De opbrengst gaat in zijn geheel naar het Diaconaal Project Jetty en het Picihuis in Roemenië.

Beide dagen bent u tussen 10.00 uur en 17.00 uur welkom.

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.