Datum: 08-12-2021 - 01:44
15
me
'19
Oefening voor hulpdiensten bij Koningin Astridboulevard Noordwijk woensdag 15 mei 2019
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Oefening voor hulpdiensten bij Koningin Astridboulevard Noordwijk woensdag 15 mei 2019

Woensdag 15 mei 2019 is er aan het einde van de middag een oefening voor de hulpdiensten bij de Koningin Astrid Boulevard. U kunt hier hinder van ondervinden. We vragen uw begrip en medewerking...

Op woensdag 15 mei 2019 wordt er vanaf 15:00 uur een oefening gehouden voor hulpdiensten waaronder ambulance, brandweer, politie, KNRM, reddingsbrigade, boswachterij en kustwacht.

Deze oefening wordt uitgevoerd op het strand en duinen tussen Noordwijk en Katwijk in de buurt van de Koningin Astrid Boulevard. Het oefengebied is het strand en een deel van de Koningin Astrid Boulevard. Dit gebied blijft vrij toegankelijk voor publiek. De oefening wordt aangegeven met verschillende borden.

Vriendelijk verzoek voor hondenbezitters
Het verzoek aan hondenbezitters is om honden binnen het oefengebied en op de strandafritten 1 en 2 aan te lijnen. Er rijden veel voertuigen van hulpdiensten op het strand en de strandafritten.
Volg de aanwijzigingen van oefenleiding en verkeersregelaars

Bij deze oefening zijn ook een kustwachtvliegtuig en helikopter betrokken. Naast ambulances, brandweer en politievoertuigen en de medewerkers van de hulpdiensten valt er genoeg te zien.

Ondanks dat het om een oefening gaat kan het zijn dat u een aanwijzing krijgt van de politie of andere hulpdienst of verkeersregelaar. Volg deze op in het belang van uw eigen veiligheid.

De oefenleiding is te herkennen aan witte hesjes. Heeft u tijdens de oefening vragen? Spreek even iemand aan met een wit hesje.

Meer informatie
Voor urgente vragen die te maken hebben met de organisatie van de oefening kunt u bellen met 0900-8844.

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.