Datum: 02-06-2020 - 10:28
13
me
'19
Avondvierdaagse Noordwijk gaat weer van start.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Avondvierdaagse Noordwijk gaat weer van start.

Binnenkort is het weer zo ver: de avondvierdaagse van Noordwijk. Deze vindt plaats van maandag 20 t/m donderdag 23 mei a.s. Uiteraard is iedereen weer van harte uitgenodigd om hieraan deel te nemen. Basisscholieren, ouders, vrienden; ieder jaar zijn er rond de 1100 deelnemers voor de 5 km of 10 km...

Gezelligheid, gezond bewegen en op donderdagavond een medaille als beloning. Zoals ieder jaar is de organisatie in handen van NOVO volleybal. De Kindervilla Wereld is weer enthousiast sponsor van dit evenement en ook een aantal andere bedrijven voorzien de deelnemers van een gezond en lekker hapje tijdens de tocht.

Net als voorgaande jaren begint en eindigt de wandeltocht bij zwembad Binnenzee aan de Nieuwe Zeeweg 165. De start is elke dag vanaf 17.30 uur. Op donderdag kan iedere deelnemer die dat wil feestelijk binnengehaald worden tussen 19.00 uur-20.30 uur. Hierop kan de starttijd dan aangepast worden. Nodig ook opa’s, oma’s, familie en vrienden uit om jullie op deze laatste avond enthousiast aan te moedigen.

Verdere informatie over de avondvierdaagse vindt u op de website van Avondvierdaagse Noordwijk. Via deze website kunt u zich ook inschrijven.

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • TuinExtra in Noordwijk vanochtend overvallen. (update: politie oproep getuigen)