Datum: 05-04-2020 - 00:32
13
me
'19
Agenda Palliam: Dementie: alle dagen afscheid.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Agenda Palliam: Dementie: alle dagen afscheid.

Bij dementie neem je eigenlijk alle dagen afscheid. Je verlegt steeds weer nieuwe grenzen. Op maandag 20 mei zal rouwtherapeut en schrijver Anne Remijn bij Palliam een avond verzorgen over hoe je kunt omgaan met een naaste met geheugenverlies. Het vraagt om veel flexibiliteit. Er is steeds weer een andere realiteit. Zo moet je leren omgaan met gedragsverandering en verlies van initiatief...

Weten wanneer je hulp moet inroepen en welke mogelijkheden er zijn. Beslissingen nemen voor je naaste als die dat zelf niet meer kan. Deze P-talk gaat over de praktische scheidslijn tussen draaglast en draagkracht. Weten dat wat er ooit was, nooit meer zal terugkomen. De indringende ervaring met de dementie van haar vader is voor Anne Remijn aanleiding om mensen uit te nodigen om hun verhaal te delen. Zij maakt daarbij gebruik van tekst en beeld die herkenningen oproepen. De avond begint om 19.30 uur, inschrijven kan via www.palliam.nl en de bijdrage is € 5,-. Palliam, Nieuwe Zeeweg 75, Noordwijk.

Voor meer informatie over deze -en andere- bijeenkomsten: Tiny van Westerop, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 12 08 34 23. Zie voor het volledige programma de website van Palliam.