Datum: 28-02-2020 - 21:39
08
apr
'19
Volleybal: NOVO 45 jaar en heren 2 Kampioen.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Volleybal: NOVO 45 jaar en heren 2 Kampioen.

 Afgelopen zaterdag was een prachtige dag voor volleyballend Noordwijk. Het lustrum van 45 jaar werd gevierd en het tweede team mocht het kampioenschap vieren. Dit werd gevierd met de hele vereniging en oud lede en vrienden van NOVO...

Met een complete thuisspeeldag was Sportpark Duinwetering weer goed gevuld met volleyballers. Heren 2 is 2 wedstrijden voor het einde van het seizoen in een spannende 5 setters tegen Leython heren 4. Het hele seizoen liepen de heren van Marco Krijger al voor op de anders teams, alleen moest het team de goede lijn doorzetten om het kampioenschap veilig te stellen. Het Lustrum feest 's avonds werd daarbij gebruikt om het kampioenschap te vieren.

Direct na de wedstrijd van het eerste team werd op Sportpark Duinwetering gebruik gemaakt van een heerlijk chinees buffet en konden oude verhalen opgehaald worden. Onder andere met een grote foto reeks van oude foto's en krantenknipsels van de wedstrijden, maar ook de Starbalm Strandlopen, het Noordwijkse Beachvolleybaltoernooi en de Avondvierdaagse. Het aansluitende feest werd compleet gemaakt door de geweldige coverband Eve and the Northern Lights. Tot in de late uurtjes verruilden de volleybalschoenen voor dansschoenen. Na een geslaagde avond wordt uitgekeken naar het volgende lustrum, één waar naar toe geleefd mag worden.