Datum: 26-06-2019 - 18:19
05
apr
'19
A Break 4 Kids spaart weer welkomstpakketjes
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

A Break 4 Kids spaart weer welkomstpakketjes

Ook dit jaar weer spaart A Break 4 Kids voor de welkomstpakketjes die de kinderen krijgen als zij nieuw in een opvanghuis komen. De pakketjes zullen eind juni ingepakt worden. Het gaat om 135 pakketjes die A Break 4 Kids maakt. Helpt u ons mee?...

Elke handdoek of shampoo is van harte welkom! Wist u dat als de kinderen uit huis worden geplaatst om vervolgens in een opvanghuis te komen, ze vaak alleen hun schoolspullen en kleding meenemen? A Break 4 Kids kan zich dit heel goed voorstellen, want wordt maar eens onverhoopt uit je eigen omgeving of kamer getrokken. Als kind hoop je toch altijd dat het allemaal wel goed komt, maar dan lukt het echt niet meer en zo is er besloten om je in een opvanghuis te plaatsen. Daar sta je dan in een vreemd huis met vreemde lotgenoten. Natuurlijk is daar de begeleiding die je opvangt met een kop thee en een goed gesprek. Maar dan ga je naar je kamer, daar staat een bed, bureau en een kledingkast. En dan zie je op het bed een vrolijk gekleurd tasje staan.

Er zitten leuke maar ook nodige spulletjes in zoals shampoo, douchegel, tandpasta/borstel en die eigen handdoeken, etc.. Tenslotte bevat ieder tasje een zelfgemaakte bemoedigingskaart (dus uniek!) om je op te beuren. Deze actie is al jaren een groot succes! Dit weten we van de begeleiders en dus is het de moeite waard om dit door te zetten. Wilt u ons ook dit jaar weer meehelpen? Kijkt u op Facebook en Instagram voor de actuele oproepen. Kijkt u op de contactpagina van onze site voor meer gegevens en waar u menige vrijwilliger kunt benaderen bij u in de buurt. Alvast ontzettend bedankt voor uw bijdrage! Kijk op de website van A Break 4 Kids of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer informatie.

Meest populair

  • Man vermist Noordwijk (Update 8)
  • 33 Noordwijkse restaurants samen in Campagne 2 FOR 1 (2013)
  • Automobilist vliegt over de rotonde en schept meerdere fietsers op de Gooweg
  • Terug in de tijd: Hoe zag discotheek Boule 7 er ook alweer van binnen uit?
  • Jongen afgetuigd in de Abraham van Rooijenstraat