Datum: 19-09-2021 - 18:40
23
mrt
'19
Kleintjes van De Witte School ‘groots’ op podium (verslag + foto's).
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Kleintjes van De Witte School ‘groots’ op podium (verslag + foto's).

Alle leerlingen uit groep 1 tot en met 4 van De Witte School betraden donderdagavond 21 maart het grote podium in de aula van het Northgo College.  Weken oefenden de leerlingen tijdens de muzieklessen, onder begeleiding van Willeke Kouwenhoven. Het resultaat mocht er zijn...

Samen met de muzikanten van Harmoniekapel Crescendo was de muzikale gezinsvoorstelling “Op zoek naar de sleutel van muziek” een daverend succes. Ouders, broers en zussen genoten van het spontane toneelspel, de blokfluiters, zangers en voorlezers. Elke leerling heeft mogen ervaren hoe het is om voor een volle zaal op een echt podium te staan.


Op De Witte School krijgen kinderen de ruimte om hun kwaliteiten en talenten te ontwikkelen en zich bewust te worden van hun eigen kunnen. Wie het mooie gebouw graag eens van binnen wil bekijken is van harte welkom tijdens een open huis op woensdag 27 maart. Tussen 09.00 uur en 11.00 uur staan ouders van de oudercommissie en leerlingen van de leerlingenraad klaar om belangstellenden rond te leiden en om vragen te beantwoorden.

Meer informatie is te vinden op de website van De Witte School.

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.