Datum: 28-02-2020 - 21:50
20
mrt
'19
Bedrijf in Beeld: Zwemschool Swimstar hanteert Starfish Swimming methode.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Bedrijf in Beeld: Zwemschool Swimstar hanteert Starfish Swimming methode.

Op zondagmiddag 10 maart zwom de eerste groep kinderen af bij zwemschool SwimStar. Drie kinderen behaalden hun Starfish Swimming zwemdiploma. Het eerste echte diploma voor kinderen is vaak het zwemdiploma. Dat maakt afzwemmen één van de belangrijkste gebeurtenissen in een kinderleven...

In aanwezigheid van het publiek, dat massaal was meegekomen, vertoonden de kinderen samen met de zwemdocent hun mooiste zwemslagen Alle kinderen deden hun uiterste best om te laten zien wat ze allemaal geleerd hebben. Alle aangeleerde zwemslagen werden getoond; borstcrawl, rugcrawl, schoolslag, rugslag en zelfs de vlinderslag. Ook werden duiken door het gat en het watertrappelen natuurlijk niet vergeten. Er waren deze keer drie geslaagden. Er wordt bij zwemschool SwimStar in kleine groepjes gezwommen, zodat ieder kind op maat de instructies krijgt die het nodig heeft.

Zwemmen: veilig & leuk! Bij SwimStar wordt op een voor kinderen toegankelijke manier zwemmen geleerd voor het Starfish Swimming zwemdiploma. Het Starfish Aquatics Institute vindt het belangrijk dat ieder kind goed vertrouwd raakt met water. Daarom staan er tijdens de zwemlessen, naast alle zwemvaardigheden ook een aantal veiligheidsvaardigheden centraal.

De instructeurs feliciteren Yenthe, Lars en Ferre met deze fantastische prestatie!

Voor meer informatie over de zwemlessen volgens de Starfish Swimming methode kunt u contact opnemen met zwemschool SwimStar; e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch: 06-15376960.