Datum: 19-09-2021 - 19:40
17
mrt
'19
Medewerkers van Dirk van den Broek Noordwijk zetten zich vrijwillig in op NLDoet dag van het Oranje Fonds (foto's + verslag).
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Medewerkers van Dirk van den Broek Noordwijk zetten zich vrijwillig in op NLDoet dag van het Oranje Fonds (foto's + verslag).

Op zaterdag 16 maart was het NLDoet dag van het Oranje Fonds. Op deze dag gingen heel veel vrijwilligers aan de slag bij instellingen, verenigingen en scholen om met elkaar klusjes te klaren of iets te ondernemen.14 medewerkers van Dirk Noordwijk…

wilden met de bewoners van Groot Hoogwaak gaan wandelen over de boulevard maar het weer was van dien aard dat ze met een ander plan aan de gang moesten. De medewerkers hebben diverse bewoners van Groot Hoogwaak een gezellige middag gegeven door heerlijk koffie te drinken en in gesprek te gaan. Er werden ook veel spelletjes uit de kast gehaald. Met z’n allen hebben ze volop liedjes gezongen uit de oude doos. De bewoners hebben een heerlijk middag gehad. Hun vraag was of de medewerkers van Dirk volgende week weer kwamen.

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.