Datum: 26-05-2019 - 21:24

13
mrt
'19
Palliam: Bezielende gedachtes, poëzie en muziek met Martien Brinkman, theoloog.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Palliam: Bezielende gedachtes, poëzie en muziek met Martien Brinkman, theoloog.

Het Leerhuis Noordwijk viert dit jaar haar 50-jarig jubileum. Reden temeer om op 22 maart bij Palliam een verstilde avond met bezielende gedachtes, poëzie en muziek te gaan houden. De bekende theoloog Martien Brinkman laat daarin horen hoe een aantal vooraanstaande Nederlandse dichters met hun eigen woorden het onzegbare benoemen...

Hij heeft in 2018 het boek "Dichtbij het onuitsprekelijke, het verlangen naar mystieke traditie" geschreven. Kunst en religie stellen in zijn ogen dezelfde vragen naar het wezen van ons bestaan. In de kunst is dat dikwijls origineler dan in veel theologische boeken. Al het gesprokene van de avond wordt door de betekenisvolle muziek van het duo In Verwondering aan elkaar verbonden. De avond start om 19.30 uur en er wordt een bijdrage van € 5,- gevraagd.

Meer informatie en inschrijven via de website van palliam.

Foto: Martien Brinkman

Voor meer informatie over deze -en andere- bijeenkomsten: Tiny van Westerop, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 12 08 34 23. Zie voor het volledige programma de website van palliam.

Meest populair

  • Man vermist Noordwijk (Update 8)
  • 33 Noordwijkse restaurants samen in Campagne 2 FOR 1 (2013)
  • Automobilist vliegt over de rotonde en schept meerdere fietsers op de Gooweg
  • Terug in de tijd: Hoe zag discotheek Boule 7 er ook alweer van binnen uit?
  • Jongen afgetuigd in de Abraham van Rooijenstraat