Datum: 20-09-2019 - 12:14
12
mrt
'19
Verslag GJV (Gezamenlijke Jongeren Vereniging) volleybaltoernooi.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Verslag GJV (Gezamenlijke Jongeren Vereniging) volleybaltoernooi.

Op zaterdag 9 maart was het weer tijd voor het GJV-volleybaltoernooi. Vanaf 17.00 uur was de zaal geopend en konden de deelnemers inclusief het publiek binnenstromen. Dit jaar streden 12 teams voor de felbegeerde Oost-Westcup. Door deze sportieve middag te organiseren wil de vereniging jaarlijks geld ophalen voor een goed doel...

ditmaal was dit de Voedselbank Noordwijk/Noordwijkerhout. Deze stichting helpt minderbedeelden in de regio door ze tijdelijk te voorzien van voedselpakketten. Uiteindelijk won team Kerkenraad (te zien op de foto) de spannende finale. Het totaal opgehaalde bedrag is €1300. Dit is allemaal opgehaald door consumpties en verkochte lootjes voor de loterij. Hiervoor wil de vereniging graag alle lokale winkeliers en restaurants bedanken voor de sponsoring! Meer informatie en foto's van het evenement zijn te vinden op onze facebookpagina.

Over de GJV
De GJV (Gezamenlijke Jongeren Vereniging) bestaat uit een groep jongeren van 16 jaar en ouder. Elke vrijdagavond komen we bij elkaar op de zolder van de Vinkenhof. Bijna elke vrijdagavond is er een discussie over bijvoorbeeld actualiteiten, geloof, politiek, de maatschappij, etc. Na de discussie is er tijd voor een biertje, een cola, etc. Er kan nog nagepraat worden over het onderwerp. De GJV is een vereniging die serieus is, maar ook enorm gezellig!

De GJV heeft een eigen website, klik hier