Datum: 29-02-2020 - 07:20
06
mrt
'19
Opening speellocatie Boechorsthof door Wethouder Salman (foto's).
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Opening speellocatie Boechorsthof door Wethouder Salman (foto's).

Vanmiddag om 13.00 uur verrichtte wethouder Dennis Salman de officiële opening van de opgeknapte speellocatie Boechorsthof in Noordwijk. Ondanks de regen waren er aardig wat kinderen op de opening afgekomen...

Na een inleiding door de heer Salman werd onder zijn leiding een aantal nieuwe speelattributen uitgeprobeerd. De kinderen was gevraagd naar hun voorkeur wat speeltoestellen betreft. Een jongen gaf aan dat hij om een kabelbaan had gevraagd maar helaas is die er niet gekomen. De meeste kinderen hadden gestemd op een schommel en andere toestellen, maar wie weet komt er nog wat nieuws in de toekomst. De buurtsportcoach van 'Goed Bezig Noordwijk' legde ook nog uit wat het belang is van lekker bewegen in de buitenlucht en gezonde voeding.

Toen was het tijd voor de officiële opening. De heer Salman gaf aan dat hij al zo vaak openingen heeft verricht dat hij er eigenlijk geen zin in had. Hij vroeg daarom aan de kinderen wie hem wilde helpen. Alle vingers gingen omhoog, daar was wel interesse in! Een jongen en een meisje werden uitgekozen en zij mochten om de beurt het lint door knippen. De Boechorsthof heeft nu een prachtige speelplek voor de kinderen. 

Voor meer interesse over samen naar een gezonde en actieve levensstijl kunt u kijken op de website van 'Goed Bezig Noordwijk'.