Datum: 20-02-2020 - 15:58
07
feb
'19
After Party van Maestro in de Witte Kerk Noordwijkerhout.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

After Party van Maestro in de Witte Kerk Noordwijkerhout.

Op maandag 2 juli 2018 was in de Witte Kerk in Noordwijkerhout de start van wat later bleek een groot muzikaal feest. Wie zou De Maestro gaan worden van het Nieuwe Noordwijk? Bekende Noordwijkers en Noordwijkerhouters waren gevraagd...

om een stuk te dirigeren bij de muziekvereniging de Harpe Davids. Veel oefenen en doorzetten zorgde voor geweldige prestaties en na een halfjaar kwam Ria Vink als winnares uit de bus. De onverwachte samenwerking met de Kaninefaaten op 12 januari bleek een groot succes en heeft gezorgd voor een echte Grande Finale. 

Woensdagavond 6 februari 2019 kwamen de Maestro’s en alle medewerkers nog één keer bij elkaar om het project Maestro 2018-2019 af te sluiten. De Harpe Davids heeft gezorgd voor een blijvende herinnering in de vorm van een fotoboek. Deze werd op de avond uitgereikt aan de Maestro's en aan de vrijwilligers die er voor gezorgd hebben dat het een groot succes werd. Het werd een gezellige avond als afsluiting van dit bijzondere muzikale evenement. Binnenkort gaat het eerste overleg alweer plaatsvinden om volgend jaar wederom een Maestro te gaan organiseren.