Datum: 20-02-2020 - 15:58
08
feb
'19
Repair Café Northgo: Workshop Bibberbeestjes maken.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Repair Café Northgo: Workshop Bibberbeestjes maken.

Zaterdag de 16e staat het Repair Café van 14:00 tot 17:00 uur in het teken van de basis van techniek. Iedereen is van harte welkom om onder begeleiding een eigen Bibberbeestje te maken en te versieren. Naast dat het heel erg leuk is om te doen, leren kinderen iets over de basis van techniek, ook de 'oudere jeugd' is natuurlijk van harte welkom….

In de gezellige accommodatie van de Schietvereniging Blijf voor ’t Land aan de Johanna van Hoornstraat 8 draait het op 16 februari naast de workshop uiteraard ook weer allemaal om repareren Tussen 14:00 en 17:00 uur staan diverse vaklieden waaronder elektriciens, een naaister en onze IT-er voor u klaar om u te helpen bij alle mogelijke reparaties. Ook gereedschap en diverse materialen zijn aanwezig. Neem je kapotte spullen mee van thuis zoals broodroosters, lampjes, föhns, kleding, fietsen, speelgoed, computers... alles wat het niet meer doet, is welkom. De vaklui in het Repair Café Northgo weten bijna altijd raad.

De reparaties zijn i.p. kosteloos en het Repair Café is gratis toegankelijk. We gooien met zijn allen zo ontzettend veel weg en dat is vaak helemaal niet nodig. Door repareren te promoten, wil het Repair Café Northgo bijdragen aan het verkleinen van de afvalberg. En ook voor de eigenaren van de spullen scheelt het geld als er geen nieuw apparaat aangeschaft hoeft te worden. Goed voor uw portemonnee en zeker ook voor het milieu! Het Repair Café Northgo organiseert iedere 3e zaterdag van de maand een gezellige repareer bijeenkomst.

Kijk ook op onze website of volg ons op Facebook. Heeft u vragen dan kunt u ons bereiken op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-52585310.