Datum: 26-02-2020 - 23:34
27
jan
'19
Nieuwe voorzitter Stichting KunstKlank.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Nieuwe voorzitter Stichting KunstKlank.

Stichting KunstKlank heeft per 1 februari 2019 een nieuwe voorzitter: Liesbeth Pruijs. Zij vervangt de huidige voorzitter Koos Samsom die naar het buitenland vertrekt. Koos Samsom heeft de afgelopen 5 jaar KunstKlank begeleid naar een sterkere organisatie. Het bestuur volgde het programma Wijzer Werven in het kader van cultureel ondernemerschap. Het aantal vrijwilligers groeide van 100 naar 200 enthousiaste mensen, de basis voor alle projecten van KunstKlank...

Liesbeth Pruijs is management consultant bij The Next Level en was voorheen o.a. werkzaam bij de Richard Krajicek Foundation en Plan Nederland. Bijna haar hele loopbaan heeft zij werken in het bedrijfsleven gecombineerd met ‘goede doelen’. Een betrokken Noordwijkse in de wijkvereniging De Zuid en de Rotary Club Noordwijk, Duin- en Bollenstreek.

Liesbeth: ‘Ik vind het een grote eer om voorzitter te mogen worden van KunstKlank. Muziek en kunst verbinden mensen, dagen uit, maken ons milder en verbreden onze blik. Persoonlijk kunnen kunst en klank mij ook emotioneren. Ik kijk er naar uit om samen met talentvolle amateurs, professionals, enthousiaste vrijwilligers en het bestuur bij te dragen aan het realiseren van bijzondere kunstproducties op verrassende locaties in het nieuwe Noordwijk’.

KunstKlank viert in 2019 haar 20-jarig bestaan met twee producties in het teken van ‘Omarm het oude om het nieuwe te verwelkomen’.  Van 8-17 maart vindt de muziekproductie Hear my Voice! plaats op het Landgoed Sancta Maria en van 17-27 juli brengt Ilke Paddenburg haar muziektheater ALLES IS BEDACHT in het Bamboe Theater op het strand van Noordwijk.

Alle medewerkers van KunstKlank omarmen Koos Samsom en verwelkomen Liesbeth Pruijs op de jubileumbijeenkomst zondag 17 februari 16.00 uur in Het Cultuurcafé/Boekhandel van der Meer. Iedereen is welkom! Klik hier voor de website.