Datum: 23-10-2021 - 16:57
21
jan
'19
GJV Noordwijk volleybalt voor de Voedselbank.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

GJV Noordwijk volleybalt voor de Voedselbank.

9 maart is het weer tijd voor het jaarlijkse volleybaltoernooi van GJV Noordwijk. Het toernooi vindt vanaf 17:00 plaats in de sporthal van ’s Heeren Loo Noordwijk, Vioollaan 7. Het goede doel van dit jaar is de Voedselbank Noordwijk, zij zetten zich in voor het toenemende aantal huishoudens die hulp nodig hebben bij het vervullen van de dagelijkse boodschappen. Vorig jaar is een bedrag opgehaald...

van 1658,29 voor de Stichting van het Kind. Wij hopen dit jaar met uw hulp weer een mooi bedrag op te halen!

Doe mee!
Inschrijven kan tot 2 maart met een team van minimaal 6 personen, klik hier voor inschrijving. De kosten bedragen 12 euro per team.

Meer weten?
Verdere informatie is te vinden op de site van gjvnoordwijk.

GJV Noordwijk
De GJV is de Gezamenlijke Jongeren Vereniging van Noordwijk. Elke vrijdagavond komen jongeren tussen de 16 en de ± 25 jaar samen op de zolder van de Vinkenhof in Noordwijk, voor een gezellige avond.

Bijschrift foto: de winnaars van vorig jaar.

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.