Datum: 28-02-2020 - 18:43
17
jan
'19
Nieuw Kinderkoor projectkoor en Tables d’hôtes van Kleynkoor Academy
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Nieuw Kinderkoor projectkoor en Tables d’hôtes van Kleynkoor Academy

Kleynkoor Academy gaat op maandag 11 februari 2019 van start met een nieuw kinderkoorproject onder leiding van Chantal van der Klugt en Herma van Piekeren. Het thema van dit nieuwe project is…..

“Het land van je hart” en sluit aan op de projecten van Kleynkoor Academy voor de komende jaren met als thema Vrede – Vrijheid – Verdraagzaamheid.

Waar voel je je vrij? Waar ga je op vakantie? Zou je daar geboren willen zijn? Zijn onze dorpsgenoten allemaal in Noordwijk geboren en opgegroeid?

We gaan zingen en dansen op muziek waar medebewoners uit Noordwijk geboren zijn. De leerlingen van het kinderkoor gaan met deze liederen en dansen aan de slag en voeren dit als eindpresentatie uit op 13 april ergens in Noordwijk.

De repetities zijn vanaf maandag 11 februari van 16:00 uur tot 17:00 uur op het volgende adres: OnStage Noordwijk Hoogwakersbosstraat 12 Noordwijk aan zee.

Aanmelden kan via de website van Kleynkoor Academy.

 

Tables d’hôtes

‘Echte liefde gaat door de maag, daarom koken wij zo graag!’ Op zaterdag 16 februari organiseert Kleynkoor Academy voor de 4e keer een tables d’hôtes, dit keer in het teken vanValentijnsdag. Het idee van deze Table d’hôtes is dat gasten op de avond zelf horen bij welk gastadres ze die avond dineren en wie hun tafelgenoten worden.

De afgelopen edities hebben bewezen dat samen tafelen verbindt. Op gastadressen zal gekookt worden met gesponsorde producten van lokale ondernemers. De avond wordt omlijst met muzikale optredens door Kleynkoorleden waarbij de liefde centraal staat tijdens deze vierde editie. Een mooie gelegenheid om geliefden te verrassen met deze bijzondere avond. Verrast en verleid worden bij een van de gastadressen door de liefde, de liedjes en de lekkernijen! Een bijzondere ontmoeting met koor, gastheren, gastvrouwen en tafelgenoten.

De komende jaren zal de muziek in de opleiding van Kleynkoor Academy in het teken staan van maatschappelijke thema's als: vrede, vrijheid, verdraagzaamheid. Wat herdenken we eigenlijk en hoe bijzonder is het dat wij al 75 jaar in vrijheid in Europa leven.

2019 zal in het teken van 75 jaar na bevrijding in Normandië zijn. Het koor gaat in mei 2019 op reis naar Frankrijk waar de invasie herdacht wordt.

De opbrengst van de vierde editie Table d'hôtes is bestemd voor deze reis. Reserveren kan via de website.

Voor meer informatie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Kosten € 45,00 p.p. inclusief consumpties.