Datum: 13-08-2020 - 22:05
14
jan
'19
Felbegeerde IRU-Onderscheiding voor 4 chauffeurs van Brouwer Tours en Taxicentrale de Jong.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Felbegeerde IRU-Onderscheiding voor 4 chauffeurs van Brouwer Tours en Taxicentrale de Jong.

Op 19 december jl. ontvingen touringcarchauffeurs Peter van der Mark uit Valkenburg, Ben van Wetten uit Noordwijkerhout, Herman van den Berg uit Leiden en Dave de Jong, taxichauffeur bij taxicentrale de Jong, uit Katwijk de ‘IRU Diploma of Honour’ uit de handen van Joke, directeur van Brouwer Company. Deze feestelijke uitreiking...

vond plaats tijdens de jaarlijkse kerstborrel bij het kantoor van Brouwer Company, gevestigd in Noordwijk. Het diploma, met bijbehorende reversspeld en eremedaille, is een prestigieuze onderscheiding van de International Road Transport Union, gevestigd in Genève. Om in aanmerking te komen voor deze felbegeerde onderscheiding moet de chauffeur aan een aantal strenge eisen voldoen op het gebied van veilig rijden, uitstekende service en loyaliteit aan het beroep en de werkgever.

De criteria die de IRU hanteert:

• De chauffeur moet tenminste 1 miljoen zakelijke kilometers hebben gereden.

• Gedurende de laatste 20 jaar mag hij geen schuld hebben gehad aan een serieus verkeersongeluk met letsel. Bovendien mag de kandidaat de laatste vijf jaar geen zware verkeersovertreding, of zware overtreding van douane- of administratieve voorschriften hebben begaan.

• De chauffeur moet minstens 20 jaar tot tevredenheid van zijn werkgever in de branche gewerkt hebben, waarvan de laatste vijf jaar bij de huidige werkgever.

‘’Brouwer Company heeft deze vier chauffeurs voorgedragen vanwege hun onuitwisbare inzet voor ons bedrijf en IRU heeft deze voordracht gehonoreerd. Wij zijn blij dat deze zeer gewaardeerde chauffeurs deze bijzondere onderscheiding hebben mogen ontvangen.’’ aldus een trotse Joke Brouwer.

Taxi de Jong is onderdeel van Brouwer Company waar Brouwer Tours ook een onderdeel van is. Brouwer Tours bestaat ruim 95 jaar en geniet grote naamsbekendheid binnen Nederland. Het touringcarbedrijf verzorgt personenvervoer op maat met moderne en milieuvriendelijke touringcars en minibussen. Of het nu gaat om een zeer exclusieve zakenreis voor slechts een aantal personen of om een grootschalig evenement waarbij uit het hele land 10.000 personen naar een bepaalde plaats vervoerd moeten worden: Brouwer Tours heeft ruime ervaring en uitgebreide logistieke kennis om de reis of evenement vloeiend te laten verlopen.

Dankzij de samenwerking met Taxi Brouwer, Taxicentrale Oegstgeest en Taxi de Jong is er voor klanten een uitgebreid pakket aan taxi-en vervoersdiensten beschikbaar, zoals: taxibussen, limousines, trouwauto’s, touringcars etc. Hierdoor worden de klanten van nog betere service voorzien.

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.
  • TuinExtra in Noordwijk vanochtend overvallen. (update: politie oproep getuigen)