Datum: 26-06-2019 - 18:19
24
jul
'18
Jesse en Dexter jongste helden van de 6e STARBALM Strandloop
Geschreven door NOVO

Jesse en Dexter jongste helden van de 6e STARBALM Strandloop

Opnieuw goede condities bij de 6e strandloop met goede tijden. En dat gold voor alle afstanden en klassementen Maar het bijzondere van de 6e strandloop was de deelname van twee heel jonge lopers op de 8 km. Op zich al bijzonder dat er op deze afstand een deelnemer is in de categorie 13-15 jaar, maar in de categorie 9-12 jaar is dat nog nooit gebeurd.

Jesse en Dexter wilden laten zien dat ze hetzelfde konden als hun vaders. Ze moesten erg afzien, maar met een tijd van 1 uur en 5 minuten kwamen ze binnen en werden onder luid applaus ingehaald!

Speaker Rob Hoogervorst liet zien dat hij de hele avond ook in zijn eentje kon vullen met aanmoedigingen voor de lopers. En de frisse appel van de Dagsponsor Verfspecialist Lassooy werd door de lopers na het passeren van de finish gretig aangepakt. Een deel van de klassementslopers was al op vakantie, maar dat werd gecompenseerd door een groter aantal losse lopers.

Voor de klassementslopers waren er nieuwe shirts beschikbaar en de vele losse lopers konden een herinneringsmedaille ophalen. Alle uitslagen en foto’s zijn te vinden op de website www.strandlopen.nl

Meest populair

  • Man vermist Noordwijk (Update 8)
  • 33 Noordwijkse restaurants samen in Campagne 2 FOR 1 (2013)
  • Automobilist vliegt over de rotonde en schept meerdere fietsers op de Gooweg
  • Terug in de tijd: Hoe zag discotheek Boule 7 er ook alweer van binnen uit?
  • Jongen afgetuigd in de Abraham van Rooijenstraat