Datum: 27-05-2019 - 05:30

22
jul
'18
Verplaatsen weekmarkt naar Kloosterplein
Geschreven door Gemeente Noordwijk

Verplaatsen weekmarkt naar Kloosterplein

Het college van burgemeester en wethouders heeft haar voorgenomen besluit tot verplaatsing van de weekmarkt en het daarbij behorende verkeersbesluit vrijgegeven voor inspraak. Vanaf maandag 9 juli 2018 t/m vrijdag 24 augustus 2018 ligt het concept van dit besluit ter inzage.

 

Ter inzage en inspraakreactie

Vanaf maandag 9 juli 2018 tot en met vrijdag 24 augustus 2018 ligt het conceptbesluit ter inzage in het gemeentehuis te Noordwijk. Digitaal is het in te zien op www.overheid.nl in het Gemeenteblad van Noordwijk. Iedereen is van harte uitgenodigd om voor maandag 27 augustus 2018 schriftelijk op het voorgenomen besluit te reageren.

Doelstelling van dit besluit

Het college van burgemeester en wethouders is voornemens om de weekmarkt per 20 september 2018 te verplaatsen van de locatie Susanna van Ettenstraat naar de locatie Kloosterplein.

Correspondentieadres 

Uw reacties graag richten aan het College van burgemeester en wethouders van Noordwijk, Postbus 298, 2200 AG Noordwijk, of via de e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van ‘Inspraak besluit tot verplaatsing van de weekmarkt’.

Meest populair

  • Man vermist Noordwijk (Update 8)
  • 33 Noordwijkse restaurants samen in Campagne 2 FOR 1 (2013)
  • Automobilist vliegt over de rotonde en schept meerdere fietsers op de Gooweg
  • Terug in de tijd: Hoe zag discotheek Boule 7 er ook alweer van binnen uit?
  • Jongen afgetuigd in de Abraham van Rooijenstraat