Datum: 28-09-2021 - 10:16
19
jul
'18
Sport- en spelactiviteiten in de wijk met de Buurtsportcoach!
Geschreven door Buurtsportcoach

Sport- en spelactiviteiten in de wijk met de Buurtsportcoach!

Tijdens de zomervakantie biedt de Buurtsportcoach diverse sport – en spelactiviteiten aan voor kinderen (4 t/m 12 jaar) in Noordwijk.  

 

Op de dinsdagen 24 juli, 31 juli, 7 augustus, 14 augustus en 21 augustus van 10.30 tot 12.00 uur zijn wij te vinden op het sportveld van MSV Handbal (Sportpark Nieuwe Zeeweg, Nieuwe Zeeweg 50, Noordwijk). Op deze dagen zullen er diverse sport- en spelactiviteiten worden aangeboden.

Op maandag 13 augustus en 20 augustus van 10.30 tot 12.00 uur zijn kinderen van harte welkom om mee te komen doen. Deze dagen staan wij met diverse sport- en spelactiviteiten op het speelveld tussen de Herenweg/Voorstraat in Noordwijk.

Jij komt toch ook? Je hoeft geen geld mee te nemen, want je mag gratis meedoen! Neem wel een flesje drinken mee met warm weer!

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de Buurtsportcoach via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.