Datum: 25-09-2021 - 23:39
18
jul
'18
Registratie aanduidingen politieke partijen voor herindelingsverkiezing
Geschreven door Gemeente Noordwijk

Registratie aanduidingen politieke partijen voor herindelingsverkiezing

Op woensdag 21 november 2018 worden de leden van de gemeenteraad van de nieuwe gemeente Noordwijk gekozen. Uiterlijk 27 augustus 2018 moeten politieke partijen hiervoor de aanduiding (naam) waarmee zij willen meedoen laten registeren bij het centraal stembureau. Deze naam wordt op de kandidatenlijst vermeld.

Schriftelijke indiening 

Het verzoek tot registratie kan schriftelijk worden ingediend bij het centraal stembureau van de gemeente Noordwijk, Voorstraat 42, 2201 HW Noordwijk.

Aanduiding al geregistreerd?

Politieke partijen waarvan de aanduiding al voor de verkiezing van de Tweede Kamer der Staten-Generaal of provinciale staten van Zuid-Holland is geregistreerd, hoeven dit niet opnieuw te doen. Zij kunnen gebruik maken van de aanduiding die is geregistreerd bij dat betreffende centraal stembureau.

Meer informatie

Voor meer informatie zie het artikel registreren aanduiding.

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.