Datum: 26-05-2020 - 09:13
09
jul
'18
Eerste “Sancta Villa” op Landgoed Sancta Maria feestelijk geopend
Geschreven door Ontwikkelingscombinatie Sancta Maria CV

Eerste “Sancta Villa” op Landgoed Sancta Maria feestelijk geopend

Op zaterdag 7 juli jl. is de eerste Sancta Villa aan de Liduinalaan 2 op Landgoed Sancta Maria feestelijk geopend. De openingshandeling werd verricht door architect Gerben van Manen van Architectenbureau Van Manen uit Noordwijk en Robert van Leent, directeur van Bouwbedrijf Van Leent uit ’s Gravenzande.

Beide partijen hebben in nauwe samenwerking met Ontwikkelingscombinatie Sancta Maria CV (OCSM) deze exclusieve 7-kamer villa met garage en tuin ontwikkeld. Sander Pieterse (locatiemanager OCSM): ‘’Op het landgoed hebben wij een uitgebreid aanbod aan bouwkavels waarop je met een eigen architect en aannemer je droomwoning kunt bouwen. Het concept ‘’Sancta Villa” is speciaal ontwikkeld voor kopers die geen tijd hebben om het ontwerp- en afbouwtraject in eigen beheer uit te laten voeren. Kopers geven zelf hun wensen ten aanzien van architectuurstijl en gebruikerswensen aan. Een speciaal ontwerp-/projectteam doet de rest. Er zijn gerenommeerde architecten en villabouwers geselecteerd zoals Vlassak-Verhulst, Ziggurat, Groothuis Bouw, Bouwbedrijf Van Leent en Architectenbureau Van Manen. Er is een brede keuze in kavelsferen, -stijlen en -groottes en in architectuurstijlen; van een moderne strakke villa tot een klassiek rietgedekt landhuis. Om het concept goed uit te kunnen leggen aan kopers hebben we ervoor gekozen op het landgoed modelvilla’s te bouwen, die de woon- en architectuurstijlen tot in detail laten zien’’. Deze complete grotendeels ingerichte Sancta Villa met garage, riante living, moderne eetkeuken, royale hal en bijkeuken is op afspraak vrijblijvend te bezichtigen. Op de verdiepingen zijn 6 (slaap)kamers, 3 badkamers - waarvan twee nog naar eigen wens in te richten - en een master bedroom met walk-in closet. De woonoppervlakte is circa 300 m2 en de kaveloppervlakte circa 1.900 m2. De tuin met groot gazon is een absolute blikvanger en kan naar eigen wens worden ingericht. Op www.landgoed-sanctamaria.nl/sancta-villas kan de woning met een 360-gradenvideo worden bekeken. De koopsom van de villa is € 1.599.000,- v.o.n. Over Landgoed Sancta Maria
Op de grens van Noordwijk en Noordwijkerhout op fietsafstand van de duinen en het strand ligt Landgoed Sancta Maria, een landgoed dat in het verleden fungeerde als zorginstelling. Nu wordt het bijna 100 jaar oude landgoed ontwikkeld tot een woongebied met bouwkavels, villa’s, gerestaureerde herenhuizen en nieuwbouwappartementen. De bouwkavels worden aangeboden in diverse segmenten met oppervlakten vanaf circa 900 m2 tot circa 15.000 m2, omringd door natuur. Piet Warmerdam Makelaardij uit Noordwijkerhout en Wilbrink v.d. Vlugt Makelaars uit Lisse zijn verantwoordelijk voor de verkoop van de kavels en woningen. Via de website www.landgoed-sanctamaria.nl kan een afspraak met de makelaars worden ingepland. Landgoed Sancta Maria is een ontwikkeling van Ontwikkelingscombinatie Sancta Maria CV, een samenwerking van VORM uit Papendrecht en BPD uit Delft.

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • TuinExtra in Noordwijk vanochtend overvallen. (update: politie oproep getuigen)