Datum: 29-05-2020 - 01:35
06
jul
'18
Vijf prinsenparen uit Noordwijkerhout, De Zilk en Noordwijk evalueren het carnavalsseizoen in de zon. (foto's)
Geschreven door Blik Op Noordwijkerhout

Vijf prinsenparen uit Noordwijkerhout, De Zilk en Noordwijk evalueren het carnavalsseizoen in de zon. (foto's)

Afgelopen weekend zijn de vijf prinsenparen uit De Zilk, Noordwijkerhout en Noordwijk bij elkaar geweest om het geweldige carnavalsseizoen van 2017-2018 samen te evalueren. Prins Mechanicus & Prinses Privileged (Duinknijnen), Prins Veneto & Prima Donna (Kaninefaaten), Prins Vino & Prinses Musica (Keiebijters), King Rock $ Prinses Vegas (TulpKabouters) en Prins Cauponi & Prinses Juna (Noortukkers)....

waren het tijdens de evaluatie roerend met elkaar eens, dat het een onvergetelijk carnavalsseizoen is geworden waar ze allemaal met zeer veel plezier op terugkijken. Ook zijn de vijf carnavalsverenigingen het afgelopen jaar gelijk al ingesprongen op de komende fusie van de drie dorpen per 1 januari 2019, waarbij er veel gezellige bezoekjes over en weer waren tussen de drie carnavalsdorpen. Tenslotte 'carnavallen' doe je met z'n allen.... Zo hebben de Prinsenparen met elkaar een mooie hechte band opgebouwd en dit onderlinge contact gaan ze zeker voortzetten, ook na 11-11-2018 wanneer ze weer allemaal afscheid nemen van hun carnavalsjaar. Onder het toezicht oog van alle adjes en hun vrouwen is het een geweldige en zonnige middag geworden en liet men zich de barbecue, en natuurlijk een biertje, goed smaken. Foto's PR.


Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • TuinExtra in Noordwijk vanochtend overvallen. (update: politie oproep getuigen)