Datum: 08-12-2021 - 01:52
03
jul
'18
Brandweer Noordwijk en Politie redden scootmobieler uit het water aan de Gooweg in Noordwijkerhout
Geschreven door 112Bollenstreek

Brandweer Noordwijk en Politie redden scootmobieler uit het water aan de Gooweg in Noordwijkerhout

Dinsdagochtend rond de klok van 08.45 uur is een man met zijn scootmobiel te water geraakt op de ventweg van de Gooweg, nabij de rotonde van Leeuwenhorst.

De onfortuinlijke berijder reed, door nog onbekende oorzaak, met zijn scootmobiel van het talud af en belandde op de zijkant in de ondiepe sloot. Omstanders bleven bij de man, die wel aanspreekbaar was,... totdat de hulpdiensten arriveerden De man heeft onder zijn scootmobiel gelegen dus levens bedreigend!. De man uit Noordwijk werd door een wielrenner die als eerste ter plaatse was met de  politie en brandweer Noordwijk, met behulp van een brandweerslang de kant opgedragen en later werd ook zijn scootmobiel de kant opgetrokken. De man werd in de ambulance onderzocht en later naar huis toe gebracht. De aanwezige duikers van de brandweer hoefden niet in actie te komen.


Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.