Datum: 27-09-2021 - 06:59
29
jun
'18
MUSE komt naar de Muzebioscoop
Geschreven door De Muze

MUSE komt naar de Muzebioscoop

Muse komt naar de bioscoop. De driekoppige band vertoont de show van de Drones World Tour wereldwijd in de bioscoop. Eerder dit jaar deed Nick Cave & the Bad Seeds dit al met hun Distant Sky.

 

Voor fans van Muse lijkt dit de uitgelezen mogelijkheid om toch nog wat van het drietal te zien dit jaar. De band doet namelijk geen zaalshows en een select aantal festivals. Dichterbij dan optredens op Rock Am Ring en Rock Im Park komt de Engelse formatie niet. Gelukkig komt de ‘Drones World Tour’ via de bioscoop wel naar ons toe.

Op 12 juli is het zo ver, dan kun je in de Muzebioscoop genieten van de meest recente tournee van Muse. De registratie is een verzameling van meerdere concerten en staat natuurlijk bomvol hits.
 

Donderdag 12 juli om 20.00 uur De plaatsbewijzen kosten € 15,-. De Muze balie is geopend en telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 16.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 13.00 uur. Telefonisch reserveren is mogelijk via 071-3646226. Via de website kunt u met IDEAL online kaarten kopen. Voor online of telefonisch reserveren wordt € 1,00 extra per plaatsbewijs in rekening gebracht. De Muze is gelegen aan het Wantveld 2 in Noordwijk aan Zee. Voor meer informatie: www.demuzenoordwijk.nl

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.