12
jun
'18
Verbouwing Duinrand Apotheek Noordwijk
Geschreven door SAB-apotheken

Verbouwing Duinrand Apotheek Noordwijk

Verbouwing Duinrand Apotheek Noordwijk

De Duinrand  Apotheek Noordwijk wordt vanaf 1 juli 2018 grondig verbouwd. De verbouwing duurt ongeveer 6 maanden. Tijdens de verbouwing is de apotheek gesloten. U kunt tijdens de verbouwing terecht in Apotheek Noordwijk Binnen en Apotheek Noordwijk Aan Zee.

Met de verbouwing van de Duinrand Apotheek krijgen we een apotheek die is aangepast aan de eisen van de toekomst met een nieuw fris uiterlijk.

Op basis van uw postcode kunt u kijken in welke apotheek u gedurende de verbouwing terecht kunt.

               

Postcode 2201

Apotheek Noordwijk Binnen, Heilige Geestweg 28

Postcodes 2202 en 2203 

Apotheek Aan Zee, Parallel Boulevard 214a

De medewerkers van de Duinrand Apotheek werken tijdens de verbouwing in een van deze apotheken om de extra drukte op te vangen.

Afhaalautomaat

De Duinrand Apotheek beschikt over een afhaalautomaat. Tijdens de verbouwing blijft deze afhaalautomaat in gebruik. U kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week uw medicijnbestelling ophalen met een afhaalcode die u per SMS ontvangt. U hoeft daarvoor dus niet naar een andere locatie. U kunt zich aanmelden voor de afhaalautomaat in de apotheek.

Bezorgen

Natuurlijk is het ook mogelijk om de bestelling bij u te bezorgen wanneer u niet in staat bent deze op te halen. U kunt dit bij uw medicijnbestelling aangeven.

Openingstijden

De openingstijden van beide apotheken worden vanaf 1 juli tijdens de verbouwing tijdelijk verruimd. Apotheek Noordwijk Binnen is dan tijdelijk open op werkdagen van 08.30-17.30 uur. Apotheek Noordwijk Aan Zee is op werkdagen open van 08.00-18.00 uur en op zaterdag van 09.00-13.00 uur.

Meer informatie

Heeft u vragen? Dan kunt u deze natuurlijk stellen aan de medewerkers in de apotheek.