Datum: 19-08-2022 - 23:17
29
me
'18
Opleidingsorkest de Echo der Duinen doet mee aan 'Himalaya Music Jeugdfestival'
Geschreven door Echo der Duinen

Opleidingsorkest de Echo der Duinen doet mee aan 'Himalaya Music Jeugdfestival'

Zaterdag 26 mei heeft het opleidingsorkest van de Echo der Duinen deelgenomen aan het 'Himalaya Music Jeugdfestival' in Melissant. Voor een aantal leerlingen was dit het een spannende dag, zij deden voor het eerst mee aan een festival. 

 
Tijdens het optreden heeft het opleidingsorkest vier muziekstukken passend bij het thema 'feest' gespeeld, waaronder Cheerleader en een medley van James Bond.
 
Nadat alle deelnemende orkesten hadden gespeeld, werden alle orkesten samengevoegd tot één groot orkest onder leiding van Ivo Kouwenhoven (jurylid van deze dag). Dat was voor de jeugdleden een superleuke en leerzame ervaring. 
 
Wil je ook een instrument leren spelen of wil je meer weten over de Echo der Duinen? Bezoek onze website: www.echoderduinen.nl of volg ons op Facebook.
foto ©Echo der Duinen

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.