Datum: 26-09-2021 - 00:07
22
me
'18
Voorstelling Piraten van de Waddenzee door OnStage
Geschreven door OnStage

Voorstelling Piraten van de Waddenzee door OnStage

Op zaterdag 26 en zondag 27 mei spelen alle leerlingen hun eindmusical van Theaterschool OnStage Noordwijk. Afgelopen seizoen hebben zij, onder leiding van Chantal van der Klugt, hard gewerkt om er een knallende show van te maken. De leerlingen van 10,11,12 jaar trappen op zaterdag 26 mei af met de voorstelling Piraten van de Waddenzee om 13.30 en 16.00 uur.

 

Een spannend verhaal over avontuur, talent, vriendschap en een Ierse tovenaar met leuke vrolijke liedjes.

Zaterdag avond spelen de oudste leerlingen van OnStage een eigen versie van High School Musical om 20.15 uur. Een leuke musical over o.a. sport, jaloezie, lallend, passie met veel zang en dans. Een musical, die je moet gaan zien.

En zondag spelen de jongste sterren de voorstelling Wensfez om 13.00 uur en om 16.00 uur.

Een schip is op weg naar Turkije en aan boord beleven ze vele avonturen.

Wilt u een of alle shows komen bekijken? Dat kan natuurlijk! Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van de muze of aan de kassa bij de Muze. Meer info over voorstellingen en tijden kijk op www.onstagenoordwijk.nl 

Heb je zin om ook musical lessen te volgen en aan het eind van het seizoen in een echt theater te staan geef je dan op bij OnStage Noordwijk. Je bent welkom vanaf 4 jaar.

foto's ©Richard van Egmond

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.