Datum: 23-03-2019 - 05:58
16
me
'18
LaDress Boutique komt naar Noordwijk!
Geschreven door LaDress Boutique

LaDress Boutique komt naar Noordwijk!

LaDress is een Nederlands modemerk met één streven: vrouwen het perfecte jurkje laten vinden. Een jurk waarin je er niet alleen geweldig uitziet, maar waarin je je ook altijd en overal fantastisch voelt - of je nu naar kantoor gaat, een feestje hebt of geniet van het weekend.

Recentelijk zijn er drie nieuwe lijnen toegevoegd aan de collectie: LaDress Couture, LaDress Balance en LaDress Girls. LaDress wordt exclusief verkocht via www.ladress.com, de LaDress Brand Boutiques en rondreizend pop up concept LaDress Boutique.

OVER SIMONE

Simone van Trojen, moeder van Beau en Lise, had een droom die uitmondde in een prachtig avontuur. Na het afronden van haar rechtenstudie werkte Simone een aantal jaar als corporate executive. Jarenlang was zij op zoek naar dat ene multifunctionele jurkje, passend bij de verschillende rollen die zij vervulde. Een zoektocht die haar er in 2006 toe bracht om haar eigen droomjurk te creëren: LaDress. Tegenwoordig combineert Simone het moederschap, haar huwelijk, een eigen onderneming en een rijk sociaal leven.

LADRESS BOUTIQUE

Op 26 en 27 mei komt LaDress, met haar rondreizende pop-up concept LaDress Boutique, naar Galerie Klooster. Je bent van harte welkom in onze Boutique. Dus ben jij op zoek naar het perfecte jurkje? Neem je vriendinnen mee, drink een drankje en pas al onze modellen om jouw perfecte LaDress te vinden.

We kijken uit naar je komst.

Zaterdag 26 mei 11:00 – 17:00 uur

Zondag 27 mei 12:00 – 17:00 uur

Meer informatie via www.ladress.com