Datum: 23-03-2019 - 05:50
16
me
'18
De nieuwe Muze theatergids is uit!
Geschreven door De Muze

De nieuwe Muze theatergids is uit!

Dinsdag 15 mei is de nieuwe theatergids van De Muze gepresenteerd, deze keer door 2 bekende Noordwijkers: Maarten Hennis (Niet Schieten) en Ruby van Urk. Zij hebben deze avond de bezoekers laten kennis maken met ‘gewone’ mensen, want dat zijn artiesten ook. Alleen worden artiesten buitengewoon zodra zij op een podium staan. En dat hebben de bezoekers gemerkt tijdens de diverse optredens.

 

In deze theatergids zijn dit maal ook de voorstellingen opgenomen vanuit het Royal Opera House in London. Met 12 producties zal The Royal Opera House in seizoen 2018/2019 wederom het publiek in meer dan 1500 bioscopen in meer dan 40 landen op het puntje van hun stoel laten zitten. Te zien zijn enige alom geliefde opera- en balletklassiekers, diverse wereldberoemde performers én vier spiksplinternieuwe producties. Meer dan 50 bioscopen in Nederland zullen de optredens live vertonen vanuit Covent Garden.

Vanaf woensdag 16 mei is de nieuwe theatergids van de Muze Noordwijk voor het seizoen 2018/2019 weer verkrijgbaar op de diverse adressen. Het leuke is natuurlijk dat u als inwoner van Noordwijk en Noordwijkerhout, niet speciaal de deur uit hoeft voor de theatergids. De theatergids wordt namelijk huis-aan-huis bezorgd bij alle bewoners van Noordwijk én Noordwijkerhout.

De theatergids is daarnaast natuurlijk te verkrijgen op verschillende locaties zoals de Gemeente, de bibliotheek Bollenstreek, Noordwijk Marketing en natuurlijk bij Theater de Muze zelf. Uiteraard is de gids ook online verkrijgbaar via www.demuzenoordwijk.nl.

Online kan men met 5 euro korting tot en met vrijdag 8 juni 2018 een abonnement samenstellen. Uiteraard is het ook mogelijk om het abonnementsformulier uit de theatergids in te vullen en deze in te leveren bij de balie van De Muze, u kunt daar direct de voorstellingen van uw keuze afrekenen.

Vanaf zaterdag 9 juni 2018 om 10.00 uur start de losse kaartverkoop online en aan de balie en uiteraard ook bij Boekhandel van der Meer en de VVV Noordwijkerhout. Voorstellingen kunnen erg hard lopen, dus wees er snel bij!

De Muze is geopend van maandag t/m vrijdag van 10-16.00 uur en zaterdag van 10.-13.00 uur. Voor meer informatie bezoek: www.demuzenoordwijk.nl of neem contact op met de theaterbalie via 071-3646226.