Datum: 19-08-2022 - 22:34
15
me
'18
Echo der Duinen viert 90-jarig bestaan
Geschreven door Echo der Duinen

Echo der Duinen viert 90-jarig bestaan

Echo der Duinen vierde op maandag 14 mei haar 90-jarig jubileum. Wethouder van Cultuur Marie José Fles heeft deze avond in Theater de Muze een cadeau overhandigd namens Gemeente Noordwijk.

 

Echo der Duinen heeft een cheque ontvangen ter waarde van 900 euro; 10 euro voor elk jaar dat de vereniging bestaat. Daarnaast heeft Natasja Heemskerk namens Theater de Muze een mooie bos bloemen overhandigd.

De (ere)leden, leerlingen en familieleden vierde dit jubileum met een heerlijke petitfour. Voorafgaand aan dit feest gaf het opleidingsorkest een try-out van het festival waar zij op 26 mei aan meedoen in Melissant.

Zaterdag 16 juni vindt het jaarlijkse voorjaarsconcert plaats in Theater de Muze in Noordwijk. Het thema van dit concert is “feest!” naar aanleiding van het 90 jarig jubileum. Dit belooft een zeer afwisselende avond te worden door de samenwerking met het Valkenburg’s Harmonie en een combo van de Noordwijkse Muziekschool Music Blvd. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa bij Theater de Muze.


Wil je meer weten over de Echo der Duinen en de diverse concerten? Bezoek onze website: www.echoderduinen.nl of volg ons op Facebook.

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.