13
me
'18
Ticketverkoop ISADORA  van start
Geschreven door Isadora

Ticketverkoop ISADORA van start

Opnieuw brengt KunstKlank een bijzondere voorstelling in het Bamboe Theater Noordwijk op een unieke locatie aan het Noordwijkse duin, op de grens van Binnen en Zee: ISADORA     (12-21 juli 2018)

Een spannend, muzikaal openluchtspektakel over liefde, leven, lijden en sterren rondom Isadora Duncan. Een muzikale theatrale voorstelling vol dans en zang o.l.v. Herma van Piekeren, Jeroen Lopes Cardoza en Pim Veulings.

Isadora, de revolutionaire danseres die gezien wordt als een van de grondleggers van de moderne dans, veroverde begin 20e eeuw Parijs, New York, Berlijn, Wenen en Moskou. Maar ze woonde ook een belangrijke periode van haar leven in Noordwijk.
Het leven van deze vrouw die zich verdiepte in het leven van de oude Grieken, laat zich lezen als een Griekse tragedie, met een weerklank in de kosmos.

Speciaal dit jaar is dat men voorafgaande aan de voorstelling kan Eten met ISADORA in de Mobiele Keuken (ontwerp beeldend kunstenaar Chris Bakker) op het theaterterrein. Boek Eten met Isadora bijtijds, er is een beperkt aantal plaatsen.

Daarnaast kan men Ontbijten en Wandelen met ISADORA in de weekeinden en Slapen met ISADORA in samenwerking met de Noordwijkse hotels.

Voor kinderen, ouders en grootouders speelt de familievoorstelling Astèria over een sterrenkind dat op aarde terechtkomt.

Alle tickets zijn te boeken via www.kunstklank.nl of www.noordwijkticket.nl