Datum: 23-03-2019 - 05:48
12
me
'18
Jongerenleesclub groot succes
Geschreven door Boekhandel van der Meer

Jongerenleesclub groot succes

Jubileum voor Thee, taart & leesvoer

 

De Thee, taart & leesvoer jongerenleesclub van van der MEER bestaat een jaar. In de loop van het jaar woonden zo’n twintig jongeren de leesclub bij en heeft de Facebookpagina zestig leden. De boekhandel organiseert daarom deze maand twee feestelijke ontmoetingen voor jong en oud met YA-auteurs Marte Jongbloed en Jette Schröder.

Het boek dat de leesclub vrijdagavond 18 mei zal bespreken is ‘Hazels pentakel’, het eerste deel van de Heksenspiegel-trilogie. In Hazels pentakel moet een jonge vrouw alles op alles zetten om niet in de handen te vallen van een groep zwarte heksen.

De schrijfster Marte Jongbloed is zaterdag 19 mei te gast in Het Cultuurcafé om vragen te beantwoorden en een workshop te geven waarin je een magische talisman of amulet maakt.

Het weekend daarop organiseert Het Cultuurcafé een Happiness High Tea op zaterdag 26 mei met schrijfster Jette Schröder, auteur van het boek Happiness goeroe.

Jette Schröder (1987) zat nog op de middelbare school toen ze haar eerste verhaaltjes verkocht aan Sesamstraat. Ze werkte enige tijd als publiciteitsmedewerker bij een uitgeverij totdat ze besloot haar baan op te zeggen zodat ze meer tijd zou hebben voor wat ze het allerleukst vindt om te doen: schrijven! Inmiddels heeft ze zeven kinderboeken op haar naam staan, waaronder de Love Story-reeks. De Happiness-goeroe is haar eerste Young Adult-roman.

Even alle data op een rijtje:

Vrijdag 18 mei Thee, taart & leesvoer leesclub
Aanvang 19.00 uur, toegang vrij, graag reserveren

Zaterdag 19 mei Heksenspiegel workshop
Maak je eigen magische talisman of amulet
Aanvang 15 uur, toegang vrij, graag reserveren

Zaterdag 26 mei Happiness High Tea
Aanvang 13 uur, tickets €7,50 (incl. kleine high tea), graag reserveren