Datum: 19-09-2021 - 19:19
10
me
'18
De 6de editie van Kunst in ´t Overbosch komt eraan!
Geschreven door Vrienden van Park Overbosch

De 6de editie van Kunst in ´t Overbosch komt eraan!

VOORHOUT – In het weekend van zaterdag 18 en zondag 19 augustus vindt de zesde editie van het mooiste kunstevenement plaats. Dan komen tientallen kunstenaars uit het hele land naar ´Kunst in ´t Overbosch´.

 

Tijdens Kunst in ´t Overbosch laten de kunstenaars zich inspireren door het bos om hen heen. Het resultaat van die inspiratie wordt ook dit jaar weer een collectie van schilderijen, houtbewerkingen en vrije kunstuitingen.

Vorig jaar bezochten meer dan 700 mensen dit evenement waarbij genoten kon worden van de natuur en de cultuur. De toegang is beide dagen gratis. Het is een aanrader om het evenement zowel op de zaterdag als op de zondag te bezoeken; op die manier kun je de kunstwerken zien ´groeien´.

Kunst in ´t Overbosch is tussen 10:00 uur en 17:00 uur (op zondag tot 16:00 uur) vrij toegankelijk voor alle bezoekers. De zondag wordt ook een bijzondere dag, want dan vindt ook 'Kunst voor Kids' plaats. Kinderen van 3 tot 12 jaar kunnen dan tussen 11:00 uur en 14:00 uur hun eigen kunst creëren, onder begeleiding van professionele vrijwilligers.

Het Overbosch is dankzij het kleischelpenpad ook zeer goed begaanbaar voor mensen met een loopbeperking. Voor meer informatie: www.vriendenvanhetoverbosch.nl

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.