Datum: 27-09-2021 - 06:48
02
me
'18
Overbosch heeft 'baby'bomen
Geschreven door Vrienden van Park Overbosch

Overbosch heeft 'baby'bomen

VOORHOUT – Binnenkort verwelkomt het Overbosch haar allereerste 'Baby'boom. Wie de geboorte van een kind wil vieren, kan namelijk een boom vernoemen naar de jongste telg in de familie.

Een boom staat voor groeien en bloeien. Hoe leuk is het dan ook om later met je kind, kleinkind, neefje of nichtje door het Overbosch te lopen, om dan de boom aan te kunnen wijzen, waar zijn of haar naam bij staat?! Bij de Stichting Vrienden van het Overbosch is het mogelijk om één van tien Babybomen te adopteren. Voor slechts 25 euro krijgt een inwonertje een boom naar haar of hem vernoemd en komt de naam in een echt 'Babyboomregister' te staan.

Wilt u een babyboom adopteren, neem dan contact op met de stichting Vrienden van het Overbosch: E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.